
Mangó-csoki tart


Hozzávalók
Tèszta , keksz alap:
Krèm:
Elkészítés
Keksz alap
Egy 20 cm pite, vagy több mini pite formàba nyomkodjuk úgy hogy pereme is legyen. 3-4 óràra a hűtőbe tesszük.
Krèm
Kicsit hűtjük ( kèzmeleg) a kemèby habbà vert tejszint beleforgatjuk ès a csokis keksz alapra öntjűk a krèmet.
2-3 óràt hagyjuk hűlni.
Alternatív elkészítés




Mangó-csoki tart
Hozzávalók
Tèszta , keksz alap:
Krèm:
Elkészítés lépésről lépésre
Keksz alap
Egy 20 cm pite, vagy több mini pite formàba nyomkodjuk úgy hogy pereme is legyen. 3-4 óràra a hűtőbe tesszük.
Krèm
Kicsit hűtjük ( kèzmeleg) a kemèby habbà vert tejszint beleforgatjuk ès a csokis keksz alapra öntjűk a krèmet.
2-3 óràt hagyjuk hűlni.
Alternatív elkészítés



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?