Marcipános süti


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Krém készítése: Gázon összefőzzük a 25 dkg margarint, a 25 dkg porcukrot, illetve a 25 dkg réteslisztet. Ha langyosra hűlt a krém, bele kell önteni 1 üveg mandula aromát.
Tetejére csokimázat készítünk az előírás szerint.
Amíg a csokimáz megdermed, hűtőben tároljuk.
Majd téglalap alakúra szeleteljük.



Marcipános süti
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Krém készítése: Gázon összefőzzük a 25 dkg margarint, a 25 dkg porcukrot, illetve a 25 dkg réteslisztet. Ha langyosra hűlt a krém, bele kell önteni 1 üveg mandula aromát.
Tetejére csokimázat készítünk az előírás szerint.
Amíg a csokimáz megdermed, hűtőben tároljuk.
Majd téglalap alakúra szeleteljük.
Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?