Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Meggyes-habos sütés nélkül

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

Hozzávalók Alap:

2 üveg magozott meggy
20 ek. kristálycukor
20 ek. búzadara

Krémhez:

1 l víz
1 l tej
3 dl tejszín
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Alap elkészítése

A meggyet a levével, 1 liter vízzel és 25 evőkanál kristálycukorral felfőzzük, egészen addig, amíg a meggy teljesen puha nem lesz. Ezt követően hozzáadjuk a 20 evőkanál búzadarát, és néhány másodperc alatt összefőzzük. A forró masszát vizezett tálcára tesszük, amin egyenletesen eloszlatjuk, majd kihűtjük.

Krém

Ez idő alatt a pudingport 6 evőkanál cukorral és 1 liter tejjel felfőzzük, majd kicsit hűtjük, és a meggyes masszára kenjük

Hab

Végül a tejszínt /Hulala / kemény habbá verjük, és a pudingra kenjük. Tetejére csokoládét reszelünk.
Meggyes-habos sütés nélkül Meggyes-habos sütés nélkül Meggyes-habos sütés nélkül

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
62 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!