
Mézes krémes


Hozzávalók
A tészta:
A krém:
Elkészítés
A tészta
A krém
A tésztalapokat betöltjük a krémmel, és egy éjszakán át a hűtőben tartjuk. Porcukorral megszórva tálaljuk.


Mézes krémes
Hozzávalók
A tészta:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
A tészta
A krém
A tésztalapokat betöltjük a krémmel, és egy éjszakán át a hűtőben tartjuk. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?