Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mézeskalácsos forró csoki

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Hozzávalók 2 adaghoz:

1 evőkanál kristálycukor
8 dkg tejcsokoládé(bármilyen furcsa én sima Spar-os tejcsokiból csináltam)
4 dl tej
1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
tejszínhab
víz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

4 evőkanál forró vízhez hozzáadom a kakaóport,a cukrot és a fűszerkeveréket. Egy edényben felteszem melegíteni a tejet, és belekockázom a tejcsokit. Addig kevergetem, amíg a csoki el nem olvad, ezután hozzáöntöm a megfűszerezett kakaót, és felforralom.
Forrás után csészékbe öntöm, tejszínhabbal díszítem, amit megszórok kakaóporral vagy fahéjjal.(a fahéj vágykeltő hatású :D)
Mézeskalácsos forró csoki

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
1 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!