Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Nápolyis tekercs sütés nélkül

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Nápolyis tekercs sütés nélkül

Nápolyi lapok és kétféle krém

Az első krém készítése:

5-6 dl tej
20 dkg cukor
25 dkg darált keksz
20 dkg darált dió
ízlés szerinti rum

a második kókuszos vajkrém:

25 dkg margarin
20 dkg porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tejbe a cukrot beleteszem és felforralom, majd hozzáadom a többi alapanyagot is melegen összekeverem és az ostyalapokra még melegen elkenem. A melegség által az ostyalapok megpuhulnak és fel lehet majd tekerni.
5 deka kókuszreszelékkel habosra kikeverem és a kihűlt csokis krémre rásimítom és az egészet szorosan feltekerem. A hűtőbe teszem, pár órára majd csokoládéval lespriccelem.
Nápolyis tekercs sütés nélkül Nápolyis tekercs sütés nélkül

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

1 Kedvelés

Uzsonnasütemények Airfryerben

Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!