Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Nápolyis tekercs sütés nélkül

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Nápolyis tekercs sütés nélkül

Nápolyi lapok és kétféle krém

Az első krém készítése:

5-6 dl tej
20 dkg cukor
25 dkg darált keksz
20 dkg darált dió
ízlés szerinti rum

a második kókuszos vajkrém:

25 dkg margarin
20 dkg porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tejbe a cukrot beleteszem és felforralom, majd hozzáadom a többi alapanyagot is melegen összekeverem és az ostyalapokra még melegen elkenem. A melegség által az ostyalapok megpuhulnak és fel lehet majd tekerni.
5 deka kókuszreszelékkel habosra kikeverem és a kihűlt csokis krémre rásimítom és az egészet szorosan feltekerem. A hűtőbe teszem, pár órára majd csokoládéval lespriccelem.
Nápolyis tekercs sütés nélkül Nápolyis tekercs sütés nélkül

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
3 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
1 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!