
Nevenincs süti


Hozzávalók
Tészta:
töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Az almákat megreszeljük, a barackot és a szilvát apró darabokra vágjuk. Megszórjuk a cukorral (ez ízlés szerint lehet több, vagy kevesebb) és 3 dl vízzel főni tesszük. Amikor a gyümölcsök megpuhulnak , beletesszük a pudingport és sűrűre főzzük. Ezt a gyümölcsmasszát ráöntjük a tésztára, a féretett tésztával berácsozzuk és visszarakjuk a lerbe(sütőbe) és készre sütjük. Csak miután teljesen kihűlt akkor szeleteljük.



Nevenincs süti
Hozzávalók
Tészta:
töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az almákat megreszeljük, a barackot és a szilvát apró darabokra vágjuk. Megszórjuk a cukorral (ez ízlés szerint lehet több, vagy kevesebb) és 3 dl vízzel főni tesszük. Amikor a gyümölcsök megpuhulnak , beletesszük a pudingport és sűrűre főzzük. Ezt a gyümölcsmasszát ráöntjük a tésztára, a féretett tésztával berácsozzuk és visszarakjuk a lerbe(sütőbe) és készre sütjük. Csak miután teljesen kihűlt akkor szeleteljük.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?