
Omlós keksz


Hozzávalók
Omlós keksz
Elkészítés
Elkészítés
A sütemény másik verziója, hogy a kapott tészta egyik felébe kakaót teszünk, és a külön külön kisütött világos és sötét színű süteményeket lekvárral egyenként összeragasztjuk.
Abban az esetben, ha nem ragasztjuk össze a süteményeket, napokig elálló ropogós kekszet, míg összeragasztás esetén puhább teasüteményt kapunk.
Tárolás
Alternatív elkészítés


Omlós keksz
Hozzávalók
Omlós keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sütemény másik verziója, hogy a kapott tészta egyik felébe kakaót teszünk, és a külön külön kisütött világos és sötét színű süteményeket lekvárral egyenként összeragasztjuk.
Abban az esetben, ha nem ragasztjuk össze a süteményeket, napokig elálló ropogós kekszet, míg összeragasztás esetén puhább teasüteményt kapunk.
Tárolás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?