Overnight Gyümölcsös zabkása
Hozzávalók
Zabkásához:
1 tasak Dr. Oetker Vitalis Zabkása Meggyes
150 ml hideg tej
75 g Dr. Oetker Creme VEGA
30 g tetszőleges vegyes erdei gyümölcs (pl. málna, áfonya, piros ribizli)
Díszítéshez:
1 teáskanál szeletelt mandula
Elkészítés
Előkészítés:
A Gyümölcsös zabkása desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
Az zabkását és a 150 ml tejet egy tálba öntjük, alaposan elkeverjük és legalább 4 órára vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Fogyasztás előtt még egyszer átkeverjük.
A gyümölcsöket megmossuk, a ribizlit leszemezzük. A mandulát forró, zsiradékmentes serpenyőben megpirítjuk, majd azonnal egy hideg tányérra tesszük, és hagyjuk kihűlni.
Az zabkását és a 150 ml tejet egy tálba öntjük, alaposan elkeverjük és legalább 4 órára vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Fogyasztás előtt még egyszer átkeverjük.
A gyümölcsöket megmossuk, a ribizlit leszemezzük. A mandulát forró, zsiradékmentes serpenyőben megpirítjuk, majd azonnal egy hideg tányérra tesszük, és hagyjuk kihűlni.
Elkészítés:
A desszertet egy tetszőleges pohárba rétegezzük Creme VEGA-val, a zabkásával és a gyümölcsökkel együtt, pirított mandulával díszítve tálaljuk.
Tippek:
Fagyasztott gyümölcsökből is elkészíthető a Gyümölcsös zabkása Creme VEGA-val desszert.
Kedvencnek jelölöm
Overnight Gyümölcsös zabkása
Hozzávalók
1 adag elkészítéséhez
Zabkásához:
150 ml hideg tej
30 g tetszőleges vegyes erdei gyümölcs (pl. málna, áfonya, piros ribizli)
Díszítéshez:
1 teáskanál szeletelt mandula
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A Gyümölcsös zabkása desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
Az zabkását és a 150 ml tejet egy tálba öntjük, alaposan elkeverjük és legalább 4 órára vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Fogyasztás előtt még egyszer átkeverjük.
A gyümölcsöket megmossuk, a ribizlit leszemezzük. A mandulát forró, zsiradékmentes serpenyőben megpirítjuk, majd azonnal egy hideg tányérra tesszük, és hagyjuk kihűlni.
Az zabkását és a 150 ml tejet egy tálba öntjük, alaposan elkeverjük és legalább 4 órára vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Fogyasztás előtt még egyszer átkeverjük.
A gyümölcsöket megmossuk, a ribizlit leszemezzük. A mandulát forró, zsiradékmentes serpenyőben megpirítjuk, majd azonnal egy hideg tányérra tesszük, és hagyjuk kihűlni.
Elkészítés:
A desszertet egy tetszőleges pohárba rétegezzük Creme VEGA-val, a zabkásával és a gyümölcsökkel együtt, pirított mandulával díszítve tálaljuk.
Tippek:
Fagyasztott gyümölcsökből is elkészíthető a Gyümölcsös zabkása Creme VEGA-val desszert.


Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?