
Pali torta


Hozzávalók
Pali torta
Elkészítés
Elkészítés
7-8 lapot sütünk tepsi hátán.
Krém: A 250 g darált dió, 1 deci tejjel felforralunk. Amíg ez kihűl, elkeverünk 200 g vajat, 7 evőkanál vaníliás porcukorral és a kihűlt dióhoz adjuk.
A lapokat összerakjuk és csokoládémázzal bevonjuk.
A krémbe lehet magvalt meggyet is tenni.
Alternatív elkészítés


Pali torta
Hozzávalók
Pali torta
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
7-8 lapot sütünk tepsi hátán.
Krém: A 250 g darált dió, 1 deci tejjel felforralunk. Amíg ez kihűl, elkeverünk 200 g vajat, 7 evőkanál vaníliás porcukorral és a kihűlt dióhoz adjuk.
A lapokat összerakjuk és csokoládémázzal bevonjuk.
A krémbe lehet magvalt meggyet is tenni.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?