Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pizza-Bagel

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

2 bagel
4 evőkanál paradicsomszósz
2 evőkanál Dr. Oetker Creme VEGA
50 g reszelt mozzarella
50 g reszelt Cheddar
120 g szeletelt szalámi
4 evőkanál BBQ-szósz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A tepsit (kb. 35x40 cm) sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.

Alsó- és felső sütés: kb. 225 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)

A bageleket félbevágjuk. Megkenjük a paradicsomszósszal és Crème Vega-val, a szalámiszeleteket rátesszük, és megszórjuk sajttal. A tepsit a sütő középső részébe tesszük és bageleket megsütjük.

Sütési idő: kb. 8-10 perc

Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!

Sütés után BBQ-szószt csöpögtetünk rá, és tálaljuk.

Tipp:

Ha nagyobb adagot szeretnénk, sütés után összefordíthatjuk a fél bageleket, mint egy hamburgert.
A Pizza-Bagel  receptje 4 adag elkészítéséhez elegendő.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
23 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!