
Pizza-lepény



Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 225 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, megtörölgetjük, levágjuk a tetejét, a magházát kiszedjük, majd karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A tonhalat szűrőn lecsöpögtetjük, majd a paprikával, a hagymával és a fokhagymával együtt elosztjuk a félbevágott lepénykenyereken. Sóval ízesítjük, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mozzarellával megszórjuk, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után borssal ízesítjük, fokhagymaolajat csöpögtetünk rá, és tálaljuk.
Tipp:


Pizza-lepény
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 225 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, megtörölgetjük, levágjuk a tetejét, a magházát kiszedjük, majd karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A tonhalat szűrőn lecsöpögtetjük, majd a paprikával, a hagymával és a fokhagymával együtt elosztjuk a félbevágott lepénykenyereken. Sóval ízesítjük, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mozzarellával megszórjuk, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után borssal ízesítjük, fokhagymaolajat csöpögtetünk rá, és tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?