
Pizza-lepény



Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 225 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, megtörölgetjük, levágjuk a tetejét, a magházát kiszedjük, majd karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A tonhalat szűrőn lecsöpögtetjük, majd a paprikával, a hagymával és a fokhagymával együtt elosztjuk a félbevágott lepénykenyereken. Sóval ízesítjük, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mozzarellával megszórjuk, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után borssal ízesítjük, fokhagymaolajat csöpögtetünk rá, és tálaljuk.
Tipp:


Pizza-lepény
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 225 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, megtörölgetjük, levágjuk a tetejét, a magházát kiszedjük, majd karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A tonhalat szűrőn lecsöpögtetjük, majd a paprikával, a hagymával és a fokhagymával együtt elosztjuk a félbevágott lepénykenyereken. Sóval ízesítjük, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mozzarellával megszórjuk, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után borssal ízesítjük, fokhagymaolajat csöpögtetünk rá, és tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Befőzés indul! Tartósítási kisokos
Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.


Süssünk hatékonyan, kevesebb mosogatással!
Bárcsak az a fránya mosogatás elmaradhatna sütés után! Szerencsére létezik pár praktika az elmosogatásra váró eszközök számának csökkentésére, mutatjuk!


5 kedvelt alaptészta, számtalan lehetőség
Egy sokoldalúan felhasználható alaprecept ismerete kincs a konyhában, hiszen a variációk száma szinte végtelen. Cikkünkben 5 méltán népszerű tésztafajtát szedtünk csokorba.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?