
Pizza-tortilla



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
Tipp:
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.


Pizza-tortilla
Hozzávalók
2 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
Tipp:
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?