![Pizza-tortilla](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31556/pizza-tortilla-15129.jpg)
Pizza-tortilla
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
Tipp:
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Pizza-tortilla
Hozzávalók
2 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
Tipp:
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.
![A Pizza-tortilla receptje 2 adag elkészítéséhez elegendő.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31556/pizza-tortilla-15129.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?