Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Puding:

kb 15 dkg darált dió, vagy gesztenye massza
1 doboz konzerv barack (félbevagott) + a leve
Dr. Oetker Aroma rum, ízles szerint
2x 3 evőkanál kristálycukor a puding főzeshez
2x4,5 dl tej a puding főzeshez
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A recept 6-8 tányér elkészítéséhez való.

1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.

2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.

2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.

3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.

4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.

5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
45 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!