Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom
Hozzávalók
Puding:
Elkészítés
Elkészítés
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom
Hozzávalók
Puding:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?