
Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom


Hozzávalók
Puding:
kb 15 dkg darált dió, vagy gesztenye massza
1 doboz konzerv barack (félbevagott) + a leve
Dr. Oetker Aroma Rum, ízles szerint
1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládés
2x 3 evőkanál kristálycukor a puding főzeshez
2x4,5 dl tej a puding főzeshez
Elkészítés
Elkészítés
A recept 6-8 tányér elkészítéséhez való.
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.





Kedvencnek jelölöm

Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom
Hozzávalók
Puding:
kb 15 dkg darált dió, vagy gesztenye massza
1 doboz konzerv barack (félbevagott) + a leve
Dr. Oetker Aroma rum, ízles szerint
1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládés
2x 3 evőkanál kristálycukor a puding főzeshez
2x4,5 dl tej a puding főzeshez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítése lépésről lépésre
Elkészítés
A recept 6-8 tányér elkészítéséhez való.
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.





Legújabb cikkek
1

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!
Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

1

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!
A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

1

Mentes desszertcsodák pudingból
Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?