Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Puncstorta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Piskóta:

8 db tojás
8 ek. liszt
8 ek. cukor
3 ek. víz
3 ek. olaj

Töltelék:

20 dkg babapiskóta
10 dkg porcukor
rumaroma
kevés tej
5 dkg darált dió
4 ek. sárgabarack lekvár
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Készítünk egy 8 tojásos piskótát.
Kihűtjük, s kettévágjuk.
A babapiskótát összetörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a rumaromát, a darált diót, s a baracklekvárt.
Ha túl masszív egy kevés tejjel lazíthatunk rajta.
Néhány órára hűtőbe tesszük.
Az alsó piskótalapra halmozzuk a tölteléket, majd rátesszük a második piskóta lapot.
Kevés puncspudinggal bevonhatjuk.

Alternatív elkészítés

Fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk.
Puncstorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
23 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő Több, mint 60 perc
55 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!