
Puncstorta


Hozzávalók
Piskóta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Kihűtjük, s kettévágjuk.
A babapiskótát összetörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a rumaromát, a darált diót, s a baracklekvárt.
Ha túl masszív egy kevés tejjel lazíthatunk rajta.
Néhány órára hűtőbe tesszük.
Az alsó piskótalapra halmozzuk a tölteléket, majd rátesszük a második piskóta lapot.
Kevés puncspudinggal bevonhatjuk.
Alternatív elkészítés


Puncstorta
Hozzávalók
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Kihűtjük, s kettévágjuk.
A babapiskótát összetörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a rumaromát, a darált diót, s a baracklekvárt.
Ha túl masszív egy kevés tejjel lazíthatunk rajta.
Néhány órára hűtőbe tesszük.
Az alsó piskótalapra halmozzuk a tölteléket, majd rátesszük a második piskóta lapot.
Kevés puncspudinggal bevonhatjuk.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?