
Puncstorta pohárdesszert



Hozzávalók
Pudinghoz:
Ezenkívül:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Puding:
A tasak tartalmát keverőtálba szórjuk, hozzáadjuk a tejet, és 3 perc alatt kézi habverővel simára keverjük a krémpudingot. Poharakba vagy tálkákba kanalazzuk úgy, hogy mindegyikbe teszünk 2-2 réteg ízesített babapiskótát. A kész desszertet fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük, tálalás előtt megszórjuk kakaóporral.
Tipp:


Puncstorta pohárdesszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Ezenkívül:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Puding:
A tasak tartalmát keverőtálba szórjuk, hozzáadjuk a tejet, és 3 perc alatt kézi habverővel simára keverjük a krémpudingot. Poharakba vagy tálkákba kanalazzuk úgy, hogy mindegyikbe teszünk 2-2 réteg ízesített babapiskótát. A kész desszertet fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük, tálalás előtt megszórjuk kakaóporral.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?