
Reform torta


Hozzávalók
Reform torta
Krém:
Bevonat:
Elkészítés
Elkészítés
A tojásfehérjéket egy keverőedényben konyhai robotgéppel habosra keverjük. Keverés közben hozzáadjuk a cukrot. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a darált diót. Majd a masszához szitáljuk. Végül a tésztát a sütőformába öntjük, tetejét elsimítjuk. Négy egyforma piskóta lapot sütünk (4x7 tojásfehérjéből), 170°C-on, míg a piskóta nem válik el a tepsi szélétől.
Krém:
A tojásból, cukorból és a vanillincukorból krémet főzünk (kb. 20perc), amikor már majdnem kész beletesszük az étcsokoládét. Amikor a krém kihűlt robotgéppel beledolgozzuk a margarinokat.
Bevonat:
Az étcsokoládét összeolvasztjuk a margarinnal, majd bevonjuk vele a tortát.


Reform torta
Hozzávalók
Reform torta
Krém:
Bevonat:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásfehérjéket egy keverőedényben konyhai robotgéppel habosra keverjük. Keverés közben hozzáadjuk a cukrot. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a darált diót. Majd a masszához szitáljuk. Végül a tésztát a sütőformába öntjük, tetejét elsimítjuk. Négy egyforma piskóta lapot sütünk (4x7 tojásfehérjéből), 170°C-on, míg a piskóta nem válik el a tepsi szélétől.
Krém:
A tojásból, cukorból és a vanillincukorból krémet főzünk (kb. 20perc), amikor már majdnem kész beletesszük az étcsokoládét. Amikor a krém kihűlt robotgéppel beledolgozzuk a margarinokat.
Bevonat:
Az étcsokoládét összeolvasztjuk a margarinnal, majd bevonjuk vele a tortát.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?