Reform torta
Hozzávalók
Reform torta
Krém:
Bevonat:
Elkészítés
Elkészítés
A tojásfehérjéket egy keverőedényben konyhai robotgéppel habosra keverjük. Keverés közben hozzáadjuk a cukrot. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a darált diót. Majd a masszához szitáljuk. Végül a tésztát a sütőformába öntjük, tetejét elsimítjuk. Négy egyforma piskóta lapot sütünk (4x7 tojásfehérjéből), 170°C-on, míg a piskóta nem válik el a tepsi szélétől.
Krém:
A tojásból, cukorból és a vanillincukorból krémet főzünk (kb. 20perc), amikor már majdnem kész beletesszük az étcsokoládét. Amikor a krém kihűlt robotgéppel beledolgozzuk a margarinokat.
Bevonat:
Az étcsokoládét összeolvasztjuk a margarinnal, majd bevonjuk vele a tortát.
Reform torta
Hozzávalók
Reform torta
Krém:
Bevonat:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásfehérjéket egy keverőedényben konyhai robotgéppel habosra keverjük. Keverés közben hozzáadjuk a cukrot. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a darált diót. Majd a masszához szitáljuk. Végül a tésztát a sütőformába öntjük, tetejét elsimítjuk. Négy egyforma piskóta lapot sütünk (4x7 tojásfehérjéből), 170°C-on, míg a piskóta nem válik el a tepsi szélétől.
Krém:
A tojásból, cukorból és a vanillincukorból krémet főzünk (kb. 20perc), amikor már majdnem kész beletesszük az étcsokoládét. Amikor a krém kihűlt robotgéppel beledolgozzuk a margarinokat.
Bevonat:
Az étcsokoládét összeolvasztjuk a margarinnal, majd bevonjuk vele a tortát.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?