Reggeli magvas rúd
Hozzávalók
Négyszögletes sütőformához 20x20 cm:
Rudakhoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tepsit tegyük a sütő középső részében lévő rácsra és süssük meg a masszát.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Hagyjuk a tepsiben vagy sütőedényben 20 percig hűlni, majd távolítsuk el a sütőpapírt, és tegyük a „tésztát” egy süteményrácsra, hogy teljesen kihűljön.
Ha kihűlt, vágjuk félbe, és minden fél darabot osszunk hat 6 rúdra.
Tipp:
Reggeli magvas rúd
Hozzávalók
12 darab elkészítéséhez
Négyszögletes sütőformához 20x20 cm:
Rudakhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tepsit tegyük a sütő középső részében lévő rácsra és süssük meg a masszát.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Hagyjuk a tepsiben vagy sütőedényben 20 percig hűlni, majd távolítsuk el a sütőpapírt, és tegyük a „tésztát” egy süteményrácsra, hogy teljesen kihűljön.
Ha kihűlt, vágjuk félbe, és minden fél darabot osszunk hat 6 rúdra.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?