
Réteges krémdesszert keksszel



Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Az Aranka Krémet a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük. A hideg tejet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a krémport. Konyhai robotgéppel (habverővel) először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, kb. 3 perc alatt krémes állagúra keverjük.
Az elkészített krém kb. felét egy másik keverőtálba tesszük, a kekszmorzsát és a kakaót hozzáforgatjuk. A krémet sima csővel ellátott habzsákba töltjük (10 mm Ø). Habzsák helyett fagyasztótasakba is tehetjük, amelynek az egyik sarkát levágjuk.
Az elkészített krém másik felét, az Oreo töltelékkel összeforgatjuk. A krémet hasonló módon egy másik habzsákba töltjük.
Összeállítás:
A két krémet felváltva 4 desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket megszórjuk a félretett kekszmorzsával. Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tippek:
Habzsák helyett a krémeket evőkanalak segítségével is poharakba rétegezhetjük.


Réteges krémdesszert keksszel
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Az Aranka Krémet a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük. A hideg tejet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a krémport. Konyhai robotgéppel (habverővel) először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, kb. 3 perc alatt krémes állagúra keverjük.
Az elkészített krém kb. felét egy másik keverőtálba tesszük, a kekszmorzsát és a kakaót hozzáforgatjuk. A krémet sima csővel ellátott habzsákba töltjük (10 mm Ø). Habzsák helyett fagyasztótasakba is tehetjük, amelynek az egyik sarkát levágjuk.
Az elkészített krém másik felét, az Oreo töltelékkel összeforgatjuk. A krémet hasonló módon egy másik habzsákba töltjük.
Összeállítás:
A két krémet felváltva 4 desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket megszórjuk a félretett kekszmorzsával. Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tippek:
Habzsák helyett a krémeket evőkanalak segítségével is poharakba rétegezhetjük.

Legújabb cikkek

Befőzés indul! Tartósítási kisokos
Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.


Süssünk hatékonyan, kevesebb mosogatással!
Bárcsak az a fránya mosogatás elmaradhatna sütés után! Szerencsére létezik pár praktika az elmosogatásra váró eszközök számának csökkentésére, mutatjuk!


5 kedvelt alaptészta, számtalan lehetőség
Egy sokoldalúan felhasználható alaprecept ismerete kincs a konyhában, hiszen a variációk száma szinte végtelen. Cikkünkben 5 méltán népszerű tésztafajtát szedtünk csokorba.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?