![Réteges krémdesszert keksszel](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31070/43768-reteges-kremdesszert-oreo-keksszel.jpg)
Réteges krémdesszert keksszel
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Az Aranka Krémet a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük. A hideg tejet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a krémport. Konyhai robotgéppel (habverővel) először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, kb. 3 perc alatt krémes állagúra keverjük.
Az elkészített krém kb. felét egy másik keverőtálba tesszük, a kekszmorzsát és a kakaót hozzáforgatjuk. A krémet sima csővel ellátott habzsákba töltjük (10 mm Ø). Habzsák helyett fagyasztótasakba is tehetjük, amelynek az egyik sarkát levágjuk.
Az elkészített krém másik felét, az Oreo töltelékkel összeforgatjuk. A krémet hasonló módon egy másik habzsákba töltjük.
Összeállítás:
A két krémet felváltva 4 desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket megszórjuk a félretett kekszmorzsával. Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tippek:
Habzsák helyett a krémeket evőkanalak segítségével is poharakba rétegezhetjük.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Réteges krémdesszert keksszel
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Az Aranka Krémet a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük. A hideg tejet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a krémport. Konyhai robotgéppel (habverővel) először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, kb. 3 perc alatt krémes állagúra keverjük.
Az elkészített krém kb. felét egy másik keverőtálba tesszük, a kekszmorzsát és a kakaót hozzáforgatjuk. A krémet sima csővel ellátott habzsákba töltjük (10 mm Ø). Habzsák helyett fagyasztótasakba is tehetjük, amelynek az egyik sarkát levágjuk.
Az elkészített krém másik felét, az Oreo töltelékkel összeforgatjuk. A krémet hasonló módon egy másik habzsákba töltjük.
Összeállítás:
A két krémet felváltva 4 desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket megszórjuk a félretett kekszmorzsával. Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tippek:
Habzsák helyett a krémeket evőkanalak segítségével is poharakba rétegezhetjük.
![A Réteges krémdesszert keksszel gazdagított, látványos finomság jeles napokra, családi ünnepekre.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31070/43768-reteges-kremdesszert-oreo-keksszel.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?