Narancsos mangó-mousse
Hozzávalók
Moussehoz:
A karamellizált ananászhoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Karamellizált ananász:
Az ananászt meghámozzuk, eltávolítjuk a torzsáját, és kis darabokra vágjuk. A cukrot bevonatos serpenyőbe tesszük, közepes hőfokon karamellizáljuk, ebben megforgatjuk az ananászdarabokat, majd hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
Tálalás előtt a mousse-t a karamellizált ananásszal díszítjük.
Narancsos mangó-mousse
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
Moussehoz:
A karamellizált ananászhoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Karamellizált ananász:
Az ananászt meghámozzuk, eltávolítjuk a torzsáját, és kis darabokra vágjuk. A cukrot bevonatos serpenyőbe tesszük, közepes hőfokon karamellizáljuk, ebben megforgatjuk az ananászdarabokat, majd hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
Tálalás előtt a mousse-t a karamellizált ananásszal díszítjük.
Legújabb cikkek
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Tízórai- és uzsonnaötletek a gazdaságosság jegyében
Szeptembertől ismét fejtörést okoz, hogy mi kerüljön nap mint nap az uzsonnás dobozba. Legyenek finomak és változatosak a receptek, és a családi költségvetést se terheljék meg túlzottan.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?