Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Ribizlis vaníliakrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
200 g vegyes bogyós gyümölcs (piros ribizli, áfonya)
4 db ostyarúd
néhány citromfűlevél

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudinport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük. A mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A bogyós gyümölcsöt megmossuk, a szárát eltávolítjuk. A gyümölcs 2/3-ad részét desszertes poharakban elosztjuk. A krémpuding felét a gyümölcsös rétegre kanalazzuk. A maradék gyümölcsöt és krémet felváltva rétegezzük a poharakba, majd a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és gyümölccsel díszítjük.
A Ribizlis vaníliakrém dekoratív pohárkrém desszert vendégvárónak, vagy étkezés után kínáljuk.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 0-20 perc között
41 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!