Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Ribizlis vaníliakrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
200 g vegyes bogyós gyümölcs (piros ribizli, áfonya)
4 db ostyarúd
néhány citromfűlevél

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudinport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük. A mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A bogyós gyümölcsöt megmossuk, a szárát eltávolítjuk. A gyümölcs 2/3-ad részét desszertes poharakban elosztjuk. A krémpuding felét a gyümölcsös rétegre kanalazzuk. A maradék gyümölcsöt és krémet felváltva rétegezzük a poharakba, majd a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és gyümölccsel díszítjük.
A Ribizlis vaníliakrém dekoratív pohárkrém desszert vendégvárónak, vagy étkezés után kínáljuk.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
32 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!