Ricottás epres pite
Hozzávalók
Tészta:
Krém+eper:
Elkészítés
Tészta
A megmaradt tésztát egyenletesen (hogy legyen az azonos vastagságú), tegyük egy pite formába, majd előmelegített sütőben 10 percig süssük .
Eper+krém
-Epret megmossuk, félbevágjuk megszórjuk porcukorral és a keményítővel
-A másik tálban összekeverjük a ricottát, tejfölt, a megmaradt cukrot és Vaníliás cukrot, a tojást hozzáadjuk és óvatosan krémes keveréket keverünk egy spatulával
Összerakás
Ricottás epres pite
Hozzávalók
Tészta:
Krém+eper:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Tészta
A megmaradt tésztát egyenletesen (hogy legyen az azonos vastagságú), tegyük egy pite formába, majd előmelegített sütőben 10 percig süssük .
Eper+krém
-Epret megmossuk, félbevágjuk megszórjuk porcukorral és a keményítővel
-A másik tálban összekeverjük a ricottát, tejfölt, a megmaradt cukrot és Vaníliás cukrot, a tojást hozzáadjuk és óvatosan krémes keveréket keverünk egy spatulával
Összerakás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?