
Rizskoch vanília mártással és áfonya dzsemmel


Hozzávalók
Tészta:
Vanília mártás:
Elkészítés
Elkészítés
Zsírozott morzsával hintett 36x25 cm tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt, 180 fokon szép pirosra sütjük.
Vanília mártás: A tejet feltesszük főni. A pudingot a cukorral, keményítővel, 1 dl hideg tejjel simára keverünk, majd hozzáadjuk a már melegedő tejhez, és megfőzzük.
Tálalás
Bármilyen dzsemmel, vagy lekvárral tálalható.



Rizskoch vanília mártással és áfonya dzsemmel
Hozzávalók
Tészta:
Vanília mártás:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Zsírozott morzsával hintett 36x25 cm tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt, 180 fokon szép pirosra sütjük.
Vanília mártás: A tejet feltesszük főni. A pudingot a cukorral, keményítővel, 1 dl hideg tejjel simára keverünk, majd hozzáadjuk a már melegedő tejhez, és megfőzzük.
Tálalás
Bármilyen dzsemmel, vagy lekvárral tálalható.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?