![Rukkolás pizza](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32075/rukkolas-pizza-15908.webp)
Rukkolás pizza
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Tepsihez (kb. 35x40 cm):
Paradicsomszószhoz:
Élesztős tésztához:
Feltéthez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 220 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Alaposan keverjük össze a darabolt paradicsomot a többi hozzávalóval.
Tészta:
Egy keverőtálban óvatosan keverje össze a lisztet az expressz élesztővel. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és keverjük össze az egészet konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) kb. 2 perc alatt, hogy sima tésztát kapjunk. Formázzuk, nyújtsuk ki a tésztát, majd rakjuk a tepsire. A paradicsomszószt kenjük el a tésztán, a széleket szabadon hagyva. A tegyük a mozzarellát a tetejére. kb. 15 percig hagyjuk pihenni, majd tegyük a tepsit a sütő alsó részébe és süssük meg a pizzát.
Sütési idő: 20-22 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Feltét:
Szeleteljük fel a pármai sonkát és a parmezánt. Válogassuk szét a rukkolát, mossuk meg és csepegtessük le. Tegyük a pizzára feltétként a rukkolát, a pármai sonkát és a parmezánt, tálaljuk azonnal.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Rukkolás pizza
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Tepsihez (kb. 35x40 cm):
Paradicsomszószhoz:
Élesztős tésztához:
Feltéthez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 220 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Alaposan keverjük össze a darabolt paradicsomot a többi hozzávalóval.
Tészta:
Egy keverőtálban óvatosan keverje össze a lisztet az expressz élesztővel. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és keverjük össze az egészet konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) kb. 2 perc alatt, hogy sima tésztát kapjunk. Formázzuk, nyújtsuk ki a tésztát, majd rakjuk a tepsire. A paradicsomszószt kenjük el a tésztán, a széleket szabadon hagyva. A tegyük a mozzarellát a tetejére. kb. 15 percig hagyjuk pihenni, majd tegyük a tepsit a sütő alsó részébe és süssük meg a pizzát.
Sütési idő: 20-22 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Feltét:
Szeleteljük fel a pármai sonkát és a parmezánt. Válogassuk szét a rukkolát, mossuk meg és csepegtessük le. Tegyük a pizzára feltétként a rukkolát, a pármai sonkát és a parmezánt, tálaljuk azonnal.
![Rukkolás pizza](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32075/rukkolas-pizza-15908.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?