Samoa
Hozzávalók
Tèszta:
Karamell:
Tetejère:
Elkészítés
Tèszta
A vízet vajat a sóval cukorral összemelegìtjük, ha felforrt levesszük a tűzről ès elkeverjük benne a kakaóport majd a csokit ès lassan hozzàszitàljuk a lisztes keverèket . Hozzàadjuk a tejfölt, amibe előzőleg elkeverjük a szódabikarbónàt, majd egyesèvel jól elkeverjük benne a tojàsokat.
Sütès
180'C fokon 20 percig sütjük.
A kôkuszt szàraz serpenyőben 2-3 perc akatt, folyton ràzogatva megpirítjuk.
Karamell
A kihűlt süti tetejère öntjük, majd megszórjuk a pirìtott kókusszal.
A csokit felolvasztjuk 1 ek. olajjal elkeverve.
Vèkonyan a kôkuszrètegre csorgatjuk.
Samoa
Hozzávalók
Tèszta:
Karamell:
Tetejère:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Tèszta
A vízet vajat a sóval cukorral összemelegìtjük, ha felforrt levesszük a tűzről ès elkeverjük benne a kakaóport majd a csokit ès lassan hozzàszitàljuk a lisztes keverèket . Hozzàadjuk a tejfölt, amibe előzőleg elkeverjük a szódabikarbónàt, majd egyesèvel jól elkeverjük benne a tojàsokat.
Sütès
180'C fokon 20 percig sütjük.
A kôkuszt szàraz serpenyőben 2-3 perc akatt, folyton ràzogatva megpirítjuk.
Karamell
A kihűlt süti tetejère öntjük, majd megszórjuk a pirìtott kókusszal.
A csokit felolvasztjuk 1 ek. olajjal elkeverve.
Vèkonyan a kôkuszrètegre csorgatjuk.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?