
Sárgabarackos-datolyás golyók



Hozzávalók
Díszítéshez (tetszés szerint):
Elkészítés
Előkészítés:
A szárított gyümölcsöt apróra vágjuk, és az almalével kb. 2 órán át kis tálkában állni hagyjuk. A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A megsült golyókat sütőpapíron sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A Sárgabarackos-datolyás golyókat evőkanál és villa segítségével megforgatjuk a kakaóporban.
Tippek:
A Sárgabarackos-datolyás golyók kakaópor nélkül is fogyaszthatók.


Sárgabarackos-datolyás golyók
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Díszítéshez (tetszés szerint):
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A szárított gyümölcsöt apróra vágjuk, és az almalével kb. 2 órán át kis tálkában állni hagyjuk. A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A megsült golyókat sütőpapíron sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A Sárgabarackos-datolyás golyókat evőkanál és villa segítségével megforgatjuk a kakaóporban.
Tippek:
A Sárgabarackos-datolyás golyók kakaópor nélkül is fogyaszthatók.

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?