
Sárgabarackos-datolyás golyók



Hozzávalók
Díszítéshez (tetszés szerint):
Elkészítés
Előkészítés:
A szárított gyümölcsöt apróra vágjuk, és az almalével kb. 2 órán át kis tálkában állni hagyjuk. A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A megsült golyókat sütőpapíron sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A Sárgabarackos-datolyás golyókat evőkanál és villa segítségével megforgatjuk a kakaóporban.
Tippek:
A Sárgabarackos-datolyás golyók kakaópor nélkül is fogyaszthatók.


Sárgabarackos-datolyás golyók
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Díszítéshez (tetszés szerint):
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A szárított gyümölcsöt apróra vágjuk, és az almalével kb. 2 órán át kis tálkában állni hagyjuk. A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A megsült golyókat sütőpapíron sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A Sárgabarackos-datolyás golyókat evőkanál és villa segítségével megforgatjuk a kakaóporban.
Tippek:
A Sárgabarackos-datolyás golyók kakaópor nélkül is fogyaszthatók.

Legújabb cikkek

Keményítő kisokos
Az étkezési keményítő hasznos társ a konyhában, legyen szó sütemények sütéséről, vagy levesek, főzelékek, mártások, szószok, házi pudingok készítéséről


Főzzünk be kevesebb cukorral!
Szívesen eltennéd a nyár ízeit, de törekszel arra, hogy kevesebb cukrot fogyassz? Jó hír, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd, indulhat a befőzés kisebb mennyiségű cukorral!


Szószok, csatnik, mártogatósok – velük teljes az étel
Bár kiegészítőként tartjuk számon, egy mártogatós vagy szósz szerepe közel sem elhanyagolható, hiszen még finomabbá varázsolják a feltálalt ételt, desszertet.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?