Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Songoku pizza

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tésztához:

400 ml langyos víz
2,5 evőkanál olívaolaj
2,5 teáskanál só
800 g liszt

Feltéthez:

sonka
gomba
kukorica
paradicsomszósz
sajt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A hozzávalók segítségével tésztát dagasztunk és pihentetjük 1 óráig meleg helyen. Ezután kilisztezett nyújtólapra helyezzük és félbevágjuk. A két felet kerekre nyújtjuk, majd elhelyezzük a pizzasütő lapon. A feltét lehet ízlés szerinti. Én paradicsomszósszal megkentem a kinyújtott tésztát, megszórtam pizza fűszer keverékkel. Szórtam rá gombát, kukoricát, és sonkadarabokat, legvégül megszórtam a tetejét reszelt sajttal.
200 fokra előmelegített sütőben körülbelül negyven perc alatt megsütjük.
Songoku pizza Songoku pizza

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!