Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Spagetti avokádós pestoval

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pesto:

20 g fenyőmag
75 g szárított paradicsom olajban
300 g érett avokádó
10 bazsalikomlevél
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál zöldcitromlé
frissen őrölt bors

Tészta:

400 g teljes kiőrlésű vegán spagetti

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A fenyőmagot bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, majd tányéron hagyjuk kihűlni. A paradicsomot lecsöpögtetjük. Az avokádót hosszában elfelezzük, a magját kiszedjük, és a húsát kikanalazzuk. A paradicsomot csíkokra vágjuk.

Elkészítés:

Az avokádót a fenyőmaggal, a paradicsommal, a bazsalikommal, az olajjal és a zöldcitromlével pürésítjük. Belekeverjük a Créme VEGA-t, majd borssal és kevés sóval ízesítjük.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján sós vízben megfőzzük, és az avokádós pestoval tálaljuk.

Tippek:

Ha a pesto nem elég krémes, keverjünk bele egy kevés tésztafőzővizet.
Ízlés szerint tálalhatjuk pirított fenyőmaggal és friss bazsalikommal.
Spagetti avokádós pestoval gazdagított mediterráűn finomság, mely főételként nyeri el a vendégek figyelmét.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!