
Spenótos muffin


Hozzávalók
Spenótos muffin
Elkészítés
Előkészítés
A muffinformákat margarinnal kikenjük vagy papírt teszünk bele.
Elkészítés
Egy másik edényben a spenóthoz keverjük a tejfölt, az olajat és a tojást. Belezúzzuk a fokhagymát.
A két részt összeforgatjuk.
A muffinok tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés


Spenótos muffin
Hozzávalók
Spenótos muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A muffinformákat margarinnal kikenjük vagy papírt teszünk bele.
Elkészítés
Egy másik edényben a spenóthoz keverjük a tejfölt, az olajat és a tojást. Belezúzzuk a fokhagymát.
A két részt összeforgatjuk.
A muffinok tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?