Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sütés nélküli citromhabos eper torta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sütés nélküli citromhabos eper torta

2 csomag babapiskóta (kis)
4 dl tejföl
4 dl habtejszín
6-7 dkg cukor
20 dkg eper
2 bio citrom leve reszelt héja
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egy kapcsos tortaformába a piskótákat leraktam. A tejfölt, a porcukorral és a felvert tejszínhabbal valamint a citrommal összekeverem és a lerakott babapiskóta tetejére tettem a krém felét, erre ismét babapiskótát tettem és a maradék krémet a tetejére simítottam. 4-5 órát a hűtőbe volt, amíg a piskóta megpuhult. Ekkor a kapcsos formát levettem és díszítettem.
Az oldalát olvasztott csokoládéval folyattam le a tetejére eper és citromfű került.
Sütés nélküli citromhabos eper torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!