
Sütőtökös-mogyorós muffin Airfryerben



Hozzávalók
Sütéshez:
Tésztához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A lisztet, az őrölt mogyorót és az Airfryer sütőport egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a tökpürét és a többi hozzávalót, és az egészet egy spatula segítségével alaposan összekeverjük, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát két kanál segítségével a formákba adagoljuk. A formákat az Airfryerbe helyezzük, és a muffinokat megsütjük.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: kb. 13-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
A kész muffinokat óvatosan kivesszük, és süteményrácsra helyezve hagyjuk kihűlni. Addig ismételjük a sütést, amíg az összes muffin elkészül. A muffinokat porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp:


Sütőtökös-mogyorós muffin Airfryerben
Hozzávalók
kb. 8 darab elkészítéséhez
Sütéshez:
Tésztához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A lisztet, az őrölt mogyorót és az Airfryer sütőport egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a tökpürét és a többi hozzávalót, és az egészet egy spatula segítségével alaposan összekeverjük, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát két kanál segítségével a formákba adagoljuk. A formákat az Airfryerbe helyezzük, és a muffinokat megsütjük.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: kb. 13-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
A kész muffinokat óvatosan kivesszük, és süteményrácsra helyezve hagyjuk kihűlni. Addig ismételjük a sütést, amíg az összes muffin elkészül. A muffinokat porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?