Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sztracsatellás muffin

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sztracsatellás muffin

15 dkg liszt
10 dkg darált mandula
10 dkg csokireszelék
2 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 dl olaj
10 dkg cukor
2 tojás
15 dkg krémsajt (mascarpone)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Felaprítjuk a mandulát és a csokoládét.

Elkészítés

180 fokra melegítsük a sütőt.
Egy tálba habosra keverjük a folyékony összetevőket meg a cukrot.Utána hozzáadjuk a lisztet,sütőport,mandulát.
Megtöltjük a muffin formát.25 perc alatt megsütjük.

Tálalás

12 db muffin,vagy nagyon sok mini muffin:)
Sztracsatellás muffin

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
26 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!