
Szülinapi torta


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Aa erdei gyümölcsöt még kissé fagyosan pépesítjük, majd a zselatint az utasítás szerint elkészítjük és összekavarjuk a gyümölccsel.
A tejszínt felmelegítjük (nem főzzük), belerakjuk a felkockázott csokit, ha elolvadt összekavarjuk és 2 órára hűtőbe rakjuk, majd mixerrel kihabosítjuk.
A tortalapokra előszőr gyümölcsöt, majd a krémet rakjuk. Krémmel bevonjuk az oldalát és tetejét a tortának és tejszínhabbal díszítjük.


Szülinapi torta
Hozzávalók
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Aa erdei gyümölcsöt még kissé fagyosan pépesítjük, majd a zselatint az utasítás szerint elkészítjük és összekavarjuk a gyümölccsel.
A tejszínt felmelegítjük (nem főzzük), belerakjuk a felkockázott csokit, ha elolvadt összekavarjuk és 2 órára hűtőbe rakjuk, majd mixerrel kihabosítjuk.
A tortalapokra előszőr gyümölcsöt, majd a krémet rakjuk. Krémmel bevonjuk az oldalát és tetejét a tortának és tejszínhabbal díszítjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?