
Tavaszi linzertorta



Hozzávalók
Tésztához:
Ezenkívül:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
A sütőformát (28 cm átmérőjű) kivajazzuk és lisztezzük vagy sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 190 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 170 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A Tavaszi linzertorta süteményt az előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
Sütési idő: kb. 32-36 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A megsült linzertortát sütőrácsra helyezzük, és a sütőformában hagyjuk kihűlni.
A kihűlt Tavaszi linzertorta sütemény tetejét színes ostyavirágokkal és dekor tollal, illetve pisztácia darabokkal díszítjük.


Tavaszi linzertorta
Hozzávalók
kb. 12 szelet elkészítéséhez
Tésztához:
Ezenkívül:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A sütőformát (28 cm átmérőjű) kivajazzuk és lisztezzük vagy sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 190 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 170 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A Tavaszi linzertorta süteményt az előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
Sütési idő: kb. 32-36 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A megsült linzertortát sütőrácsra helyezzük, és a sütőformában hagyjuk kihűlni.
A kihűlt Tavaszi linzertorta sütemény tetejét színes ostyavirágokkal és dekor tollal, illetve pisztácia darabokkal díszítjük.

Legújabb cikkek

Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!


Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!
Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?