
Tej nélküli pudingos édesség


Hozzávalók
Puding:
Elkészítés
Elkészítés
A poharakat kiöblítettem hideg vízzel, és tettem a pudingból 1-1 evőkanálnyit a poharakba.
A 1/2 dl szörpöt a 1/2 dl vízzel elkevertem és ebbe mártogattam bele az apró darabokra tört babapiskótát.
A pudingot és a babapiskótát felváltva rétegeztem, a poharakba még el nem fogyott.
Minden pohárra öntöttem 1 ek. szörpöt és a hűtőbe tettem 2-3 órára
Banánkarikákat raktam a tetejére és a felvert tejszínhabbal díszítettem, sajnos még kevés szeder érett így a díszítéshez még nem találtam elegendőt.
Alternatív elkészítés
Ennél a banán íze nem teljesedett ki, mivel a ribizliből több volt, és az dominált. Igaz, én azt szeretem jobban.
Személyes megjegyzés


Tej nélküli pudingos édesség
Hozzávalók
Puding:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A poharakat kiöblítettem hideg vízzel, és tettem a pudingból 1-1 evőkanálnyit a poharakba.
A 1/2 dl szörpöt a 1/2 dl vízzel elkevertem és ebbe mártogattam bele az apró darabokra tört babapiskótát.
A pudingot és a babapiskótát felváltva rétegeztem, a poharakba még el nem fogyott.
Minden pohárra öntöttem 1 ek. szörpöt és a hűtőbe tettem 2-3 órára
Banánkarikákat raktam a tetejére és a felvert tejszínhabbal díszítettem, sajnos még kevés szeder érett így a díszítéshez még nem találtam elegendőt.
Alternatív elkészítés
Ennél a banán íze nem teljesedett ki, mivel a ribizliből több volt, és az dominált. Igaz, én azt szeretem jobban.
Személyes megjegyzés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?