
Tiramisu epres tejberizzsel



Hozzávalók
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
A tejberizst tejjel a csomagoláson található leírás alapján elkészítjük és lehűtjük. A babapiskótát négyszögletű tálba tesszük (űrtartalom: min. 1,5 l) és likőrrel vagy narancslével megáztatjuk.
Elkészítés:
Díszítés:
A tiramisut megszórjuk kakaóporral és tetszés szerint dekoráljuk.
Tipp:
A Tiramisu epres tejberizzsel desszertet szeletekben, vagy pohárkrémként is kínálhatjuk.


Tiramisu epres tejberizzsel
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tejberizst tejjel a csomagoláson található leírás alapján elkészítjük és lehűtjük. A babapiskótát négyszögletű tálba tesszük (űrtartalom: min. 1,5 l) és likőrrel vagy narancslével megáztatjuk.
Elkészítés:
Díszítés:
A tiramisut megszórjuk kakaóporral és tetszés szerint dekoráljuk.
Tipp:
A Tiramisu epres tejberizzsel desszertet szeletekben, vagy pohárkrémként is kínálhatjuk.

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?