Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tojáskrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag elkészítéséhez

8 darab tojás (M-es)
40 g mustár
só, őrölt fekete bors
4 szál zsenge újhagyma
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A Tojáskrém Creme VEGA-val készül, a hozzávalókat pontosan kimérjük és előkészítjük.
A tojásokat keményre főzzük, ezután hagyjuk teljesen kihűlni, majd óvatosan megpucoljuk. Az újhagymákat megmossuk, szárazra töröljük, majd finomra aprítjuk.

Ekészítés:

A tojásokat késes aprítóba tesszük a mustárral és a Creme VEGA-val, majd krémesre törjük, és sóval, valamint őrölt fekete borssal ízesítjük. Végül hozzákeverjük a finomra aprított újhagymát is, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

Kevés frissen reszelt tormát is adhatunk a krémhez.
A Tojáskrém Creme VEGA-val dúsított mártogatós, melyet ízlés szerint fűszerezhetünk pikáns, egzotikus vagy zöldfűszerekkel.
A Tojáskrém Creme VEGA-val könnyen elkészíthető mártogatós.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!