Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tojáskrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag elkészítéséhez

8 darab tojás (M-es)
40 g mustár
só, őrölt fekete bors
4 szál zsenge újhagyma
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A Tojáskrém Creme VEGA-val készül, a hozzávalókat pontosan kimérjük és előkészítjük.
A tojásokat keményre főzzük, ezután hagyjuk teljesen kihűlni, majd óvatosan megpucoljuk. Az újhagymákat megmossuk, szárazra töröljük, majd finomra aprítjuk.

Ekészítés:

A tojásokat késes aprítóba tesszük a mustárral és a Creme VEGA-val, majd krémesre törjük, és sóval, valamint őrölt fekete borssal ízesítjük. Végül hozzákeverjük a finomra aprított újhagymát is, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

Kevés frissen reszelt tormát is adhatunk a krémhez.
A Tojáskrém Creme VEGA-val dúsított mártogatós, melyet ízlés szerint fűszerezhetünk pikáns, egzotikus vagy zöldfűszerekkel.
A Tojáskrém Creme VEGA-val könnyen elkészíthető mártogatós.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!