
Tortilla


Hozzávalók
Tortilla
Elkészítés
Elkészítés
Legalább 20 percet pihentetjük letakarva.
6 részre osztjuk, és vékony lappá nyújtjuk. Fölforrósított száraz serpenyőben 2 percig sütjük oldalanként, illetve míg sötétbarna, fekete pöttyök sülnek rá.
Alternatív elkészítés
Kenyér helyett nagyon jó, ha nincs nyitva semmi és pékárura volna szükség. Bármivel ehetjük, amit kenyérrel ennénk.




Tortilla
Hozzávalók
Tortilla
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Legalább 20 percet pihentetjük letakarva.
6 részre osztjuk, és vékony lappá nyújtjuk. Fölforrósított száraz serpenyőben 2 percig sütjük oldalanként, illetve míg sötétbarna, fekete pöttyök sülnek rá.
Alternatív elkészítés
Kenyér helyett nagyon jó, ha nincs nyitva semmi és pékárura volna szükség. Bármivel ehetjük, amit kenyérrel ennénk.



Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?