Tortilla
Hozzávalók
Tortilla
Elkészítés
Elkészítés
Legalább 20 percet pihentetjük letakarva.
6 részre osztjuk, és vékony lappá nyújtjuk. Fölforrósított száraz serpenyőben 2 percig sütjük oldalanként, illetve míg sötétbarna, fekete pöttyök sülnek rá.
Alternatív elkészítés
Kenyér helyett nagyon jó, ha nincs nyitva semmi és pékárura volna szükség. Bármivel ehetjük, amit kenyérrel ennénk.
Tortilla
Hozzávalók
Tortilla
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Legalább 20 percet pihentetjük letakarva.
6 részre osztjuk, és vékony lappá nyújtjuk. Fölforrósított száraz serpenyőben 2 percig sütjük oldalanként, illetve míg sötétbarna, fekete pöttyök sülnek rá.
Alternatív elkészítés
Kenyér helyett nagyon jó, ha nincs nyitva semmi és pékárura volna szükség. Bármivel ehetjük, amit kenyérrel ennénk.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?