Túrókrémes sütemény
Hozzávalók
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítés
Előkészítés
sütés: 20 perc
Elkészítés
2. A pudingporokat megfőzzük a tejben, amíg hűl, elkészítjük a túrós krémet.
3. Robotgéppel kikeverjük a margarint, ha már habos, szintén robotgéppel elvegyítjük benne a túrót, majd a porcukrot és a vaníliás cukrot.
4. A kihűlt pudingot összekeverjük a túrós krémmel.
5. Az egyik tésztalapra rákenjük a krémet, ráhelyezzük a másik tésztalapot, majd megszórjuk a sütemény tetejét porcukorral.
6. Másnapig hagyjuk, hogy megpuhuljon a tészta, ezután szeleteljük.
sütési hőfok:
180°C
sütési mód:
alul-felül sütés
tepsi mérete:
30x25 cm
Tálalás
Túrókrémes sütemény
Hozzávalók
Tésztához:
Krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
sütés: 20 perc
Elkészítés
2. A pudingporokat megfőzzük a tejben, amíg hűl, elkészítjük a túrós krémet.
3. Robotgéppel kikeverjük a margarint, ha már habos, szintén robotgéppel elvegyítjük benne a túrót, majd a porcukrot és a vaníliás cukrot.
4. A kihűlt pudingot összekeverjük a túrós krémmel.
5. Az egyik tésztalapra rákenjük a krémet, ráhelyezzük a másik tésztalapot, majd megszórjuk a sütemény tetejét porcukorral.
6. Másnapig hagyjuk, hogy megpuhuljon a tészta, ezután szeleteljük.
sütési hőfok:
180°C
sütési mód:
alul-felül sütés
tepsi mérete:
30x25 cm
Tálalás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?