
Túrós gofri



Hozzávalók
Gofrisütőhöz:
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A gofrisütőt visszaállítjuk közepes hőmérsékletre, és olajjal megkenjük. A tésztát kanál segítségével nem túl nagy adagokban a gofrisütőbe tesszük. A gofrikat aranybarnára sütjük, és sütőrácson egyesével hagyjuk kihűlni.
Figyelmeztetés: Vegyük figyelembe a gofrisütő használati utasításait.
Tippek:
Tálaljunk a gofrik mellé tejszínhabot, vaníliafagylaltot, cukrozott bogyós gyümölcsöket, lekvárt.


Túrós gofri
Hozzávalók
kb 6 darab elkészítéséhez
Gofrisütőhöz:
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A gofrisütőt visszaállítjuk közepes hőmérsékletre, és olajjal megkenjük. A tésztát kanál segítségével nem túl nagy adagokban a gofrisütőbe tesszük. A gofrikat aranybarnára sütjük, és sütőrácson egyesével hagyjuk kihűlni.
Figyelmeztetés: Vegyük figyelembe a gofrisütő használati utasításait.
Tippek:
Tálaljunk a gofrik mellé tejszínhabot, vaníliafagylaltot, cukrozott bogyós gyümölcsöket, lekvárt.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?