Túrótorta sütőtökkel
Hozzávalók
A tésztához:
A töltelékhez:
Elkészítés
Elkészítés
2A töltelékhez a zselatint áztassuk hideg vízbe, majd nyomkodjuk ki, oldjuk fel 70 ml meleg tejszínben, és adjuk a túró, a porcukor, valamint a maradék, felvert tejszín keverékhez. A tökhús felét pürésítsük. A túrókrémet osszuk kétfelé, és az egyik adagba forgassuk bele a tökpürét, a másikba pedig a kakaóport. Kenjük a tésztára a kakaós, aztán a tökös krémet, majd két órára tegyük be a sütit a hűtőbe. Utána osszuk el a tetején a maradék tököt. Öntsük fel a tasakon olvasható leírás szerint elkészített tortazselét, és tegyük vissza a hűtőbe.
Tálalás
Túrótorta sütőtökkel
Hozzávalók
A tésztához:
A töltelékhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2A töltelékhez a zselatint áztassuk hideg vízbe, majd nyomkodjuk ki, oldjuk fel 70 ml meleg tejszínben, és adjuk a túró, a porcukor, valamint a maradék, felvert tejszín keverékhez. A tökhús felét pürésítsük. A túrókrémet osszuk kétfelé, és az egyik adagba forgassuk bele a tökpürét, a másikba pedig a kakaóport. Kenjük a tésztára a kakaós, aztán a tökös krémet, majd két órára tegyük be a sütit a hűtőbe. Utána osszuk el a tetején a maradék tököt. Öntsük fel a tasakon olvasható leírás szerint elkészített tortazselét, és tegyük vissza a hűtőbe.
Tálalás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?