Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Uborkasaláta Creme VEGA-val

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4-6 adag

Hozzávalók

kb. 4-6 adag elkészítéséhez

Uborkasalátához:

2 darab kígyóuborka (kb. 600-650 g)
1 teáskanál só
2 evőkanál 10%-os ecet
kb. 2 teáskanál porcukor (ízlés szerint)
2 kisebb gerezd fokhagyma

Díszítéshez:

némi fűszerpaprika
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az uborkát megmossuk, meghámozzuk és legyaluljuk. Egy szűrőbe tesszük, összekeverjük a sóval, és legalább 20 percet állni hagyjuk, hogy levet eresszen. Ezután jól kinyomkodjuk. A fokhagymát megpucoljuk és lereszeljük, vagy fokhagymanyomón áttörjük.

Elkészítés:

Az ecetet kikeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a fokhagymát, végül összeforgatjuk az uborkával és a Creme VEGA-val. Tálalás előtt érdemes hűtőbe tenni, hogy az ízek jól összeérjenek. Fűszerpaprikával meghintve tálaljuk.

Tipp:

Adhatunk az uborkasalátához vékonyra szeletelt lila hagymát vagy finomra aprított kaprot.
Uborkasaláta Creme VEGA-val

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 0-20 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!