
Üdítő szelet


Hozzávalók
Üdítő szelet
Elkészítés
Elkészítés
160 fokon, 30-35perc alatt kész.
25 dkg Ramát, 25dkg porcukorral kikeverjük, hozzáadunk 2 csomag vaníliás cukrot, majd az 50dkg túrót és a kihűlt tészta tetejére kenjük.
Tetejére:
2 csomag vanília/puncs vagy kinek melyik tetszik/pudingot, 4 evőkanál porcukrot és 7 dl szénsavas üdítőt. Sűrűre főzzük, és mikor már majdnem teljesen kihűlt rá kenjük a tetejére.
Tárolás




Üdítő szelet
Hozzávalók
Üdítő szelet
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
160 fokon, 30-35perc alatt kész.
25 dkg Ramát, 25dkg porcukorral kikeverjük, hozzáadunk 2 csomag vaníliás cukrot, majd az 50dkg túrót és a kihűlt tészta tetejére kenjük.
Tetejére:
2 csomag vanília/puncs vagy kinek melyik tetszik/pudingot, 4 evőkanál porcukrot és 7 dl szénsavas üdítőt. Sűrűre főzzük, és mikor már majdnem teljesen kihűlt rá kenjük a tetejére.
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?