Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliaízű krém

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 600 g
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 600 g elkészítéséhez

150 g lágy vaj
150 g porcukor
2 evőkanál tejszín (30 % -os)
300 g krémsajt, hideg (60 % -os)

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A vajat és a vanillincukrot keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük, majd először belekeverjük a porcukrot, utána pedig fokozatosan a tejszínt.

Kanalanként hozzáadjuk a krémsajtot, a legalacsonyabb fokozaton röviden belekeverjük, míg sima krémet nem kapunk, majd lefedve kb. 30 percre hideg helyre tesszük. A vaníliakrémet sütemények díszítéséhez használjuk.

Tipp:

A krémet édes cupcake-ek díszítéséhez, vagy torták, sütemények töltéséhez ajánljuk.
A Vaníliaízű krém sütemények, desszertek, pohárkrémek  megtöltésére, dekorálására való alapkrém.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!