Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliaízű krém

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 600 g
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 600 g elkészítéséhez

150 g lágy vaj
150 g porcukor
2 evőkanál tejszín (30 % -os)
300 g krémsajt, hideg (60 % -os)

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A vajat és a vanillincukrot keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük, majd először belekeverjük a porcukrot, utána pedig fokozatosan a tejszínt.

Kanalanként hozzáadjuk a krémsajtot, a legalacsonyabb fokozaton röviden belekeverjük, míg sima krémet nem kapunk, majd lefedve kb. 30 percre hideg helyre tesszük. A vaníliakrémet sütemények díszítéséhez használjuk.

Tipp:

A krémet édes cupcake-ek díszítéséhez, vagy torták, sütemények töltéséhez ajánljuk.
A Vaníliaízű krém sütemények, desszertek, pohárkrémek  megtöltésére, dekorálására való alapkrém.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 0-20 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!