Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliaízű krém

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 600 g
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 600 g elkészítéséhez

150 g lágy vaj
150 g porcukor
2 evőkanál tejszín (30 % -os)
300 g krémsajt, hideg (60 % -os)

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A vajat és a vanillincukrot keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük, majd először belekeverjük a porcukrot, utána pedig fokozatosan a tejszínt.

Kanalanként hozzáadjuk a krémsajtot, a legalacsonyabb fokozaton röviden belekeverjük, míg sima krémet nem kapunk, majd lefedve kb. 30 percre hideg helyre tesszük. A vaníliakrémet sütemények díszítéséhez használjuk.

Tipp:

A krémet édes cupcake-ek díszítéséhez, vagy torták, sütemények töltéséhez ajánljuk.
A Vaníliaízű krém sütemények, desszertek, pohárkrémek  megtöltésére, dekorálására való alapkrém.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2023-06-01
0 Kedvelés

Befőzés indul! Tartósítási kisokos

Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-05-15
0 Kedvelés

Süssünk hatékonyan, kevesebb mosogatással!

Bárcsak az a fránya mosogatás elmaradhatna sütés után! Szerencsére létezik pár praktika az elmosogatásra váró eszközök számának csökkentésére, mutatjuk!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-04-26
1 Kedvelés

5 kedvelt alaptészta, számtalan lehetőség

Egy sokoldalúan felhasználható alaprecept ismerete kincs a konyhában, hiszen a variációk száma szinte végtelen. Cikkünkben 5 méltán népszerű tésztafajtát szedtünk csokorba.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!