
Vaníliás palacsinta



Hozzávalók
Tésztához:
Sütéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A lisztet keverőtálba szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és habverővel híg tésztává keverjük.
Sütés:
Felforrósított bevonatos serpenyőbe kevés olajat öntünk. Merőkanállal egy-egy adag tésztát öntünk a serpenyőbe, közben a serpenyőt úgy forgatjuk, hogy a tészta szétfolyjon benne. A palacsinta mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A többi palacsintát is hasonlóan készítjük el.


Vaníliás palacsinta
Hozzávalók
kb. 12 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Sütéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A lisztet keverőtálba szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és habverővel híg tésztává keverjük.
Sütés:
Felforrósított bevonatos serpenyőbe kevés olajat öntünk. Merőkanállal egy-egy adag tésztát öntünk a serpenyőbe, közben a serpenyőt úgy forgatjuk, hogy a tészta szétfolyjon benne. A palacsinta mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A többi palacsintát is hasonlóan készítjük el.

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?