Vegán burgonyaleves
Hozzávalók
150 g hagyma
1 kg lisztes jellegű burgonya
250 g sárgarépa vagy zeller
3 evőkanál étolaj, pl. repceolaj
kb. 700 ml zöldségalaplé
250 ml Dr. Oetker Cuisine VEGA
só
frissen őrölt bors
kb. 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
Előkészítés:
Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát. Hámozzuk meg a burgonyát és a sárgarépát vagy zellert, és vágjuk apró kockákra.
Elkészítés:
Melegítsük fel az olajat egy nagy fazékban. Adjuk hozzá a kockára vágott hagymát, burgonyát és sárgarépát, és közepes lángon, időnként megkeverve pároljuk kb. 2-3 percig. Öntsük hozzá a zöldséglevest, és forraljuk fel. Csökkentsük a hőfokot, és főzzük kb. 15-20 percig fedő alatt, közepes lángon. Turmixgép segítségével durvára pürésítsük vagy aprítsuk fel a zöldségek egy részét.
Keverjük bele a Cuisine VEGA-t. A vegán burgonyalevest sóval és borssal fűszerezzük, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Keverjük bele a Cuisine VEGA-t. A vegán burgonyalevest sóval és borssal fűszerezzük, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Tippek:
A leveshez ízlés szerint adhatunk 1 teáskanál majorannát.
A levest tálaljuk kolbásszal vagy virslivel.
A levest tálaljuk kolbásszal vagy virslivel.
Kedvencnek jelölöm
Vegán burgonyaleves
Hozzávalók
kb. 6-8 adag elkészítéséhez
150 g hagyma
1 kg lisztes jellegű burgonya
250 g sárgarépa vagy zeller
3 evőkanál étolaj, pl. repceolaj
kb. 700 ml zöldségalaplé
250 ml Dr. Oetker Cuisine VEGA
só
frissen őrölt bors
kb. 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát. Hámozzuk meg a burgonyát és a sárgarépát vagy zellert, és vágjuk apró kockákra.
Elkészítés:
Melegítsük fel az olajat egy nagy fazékban. Adjuk hozzá a kockára vágott hagymát, burgonyát és sárgarépát, és közepes lángon, időnként megkeverve pároljuk kb. 2-3 percig. Öntsük hozzá a zöldséglevest, és forraljuk fel. Csökkentsük a hőfokot, és főzzük kb. 15-20 percig fedő alatt, közepes lángon. Turmixgép segítségével durvára pürésítsük vagy aprítsuk fel a zöldségek egy részét.
Keverjük bele a Cuisine VEGA-t. A vegán burgonyalevest sóval és borssal fűszerezzük, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Keverjük bele a Cuisine VEGA-t. A vegán burgonyalevest sóval és borssal fűszerezzük, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Tippek:
A leveshez ízlés szerint adhatunk 1 teáskanál majorannát.
A levest tálaljuk kolbásszal vagy virslivel.
A levest tálaljuk kolbásszal vagy virslivel.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?