Vegán burgonyasaláta
Hozzávalók
Vegán majonézhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a creme vega-t, a mustárt, az agavészirupot és az uborkalevet egy turmixgépbe. Közepes fokozaton keverjük, majd fokozatosan, vékony sugárban adjuk hozzá az olajat, amíg besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Tisztítsuk meg a retket, és vágjuk szeletekre vagy csíkokra. Mossuk meg a metélőhagymát, töröljük szárazra, és vágjuk apró darabra. Keverjük össze a burgonyaszeleteket, az uborkát, a retekszeletek körülbelül felét és a metélőhagyma felét a vegán majonézzel. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük burgonyasalátát, és hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát.
Tálaljuk a vegán burgonyasalátát a maradék retekkel és metélőhagymával.
Tipp:
Vegán burgonyasaláta
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
Vegán majonézhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a creme vega-t, a mustárt, az agavészirupot és az uborkalevet egy turmixgépbe. Közepes fokozaton keverjük, majd fokozatosan, vékony sugárban adjuk hozzá az olajat, amíg besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Tisztítsuk meg a retket, és vágjuk szeletekre vagy csíkokra. Mossuk meg a metélőhagymát, töröljük szárazra, és vágjuk apró darabra. Keverjük össze a burgonyaszeleteket, az uborkát, a retekszeletek körülbelül felét és a metélőhagyma felét a vegán majonézzel. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük burgonyasalátát, és hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát.
Tálaljuk a vegán burgonyasalátát a maradék retekkel és metélőhagymával.
Tipp:
Legújabb cikkek
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?