Vegán amerikai káposztasaláta
Hozzávalók
250 g fejes káposzta (előkészítve mérjük le)
100 g vöröskáposzta (előkészítve mérjük le)
50 g sárgarépa (előkészítve mérjük le)
1 pohár (150 g) Dr. Oetker Creme VEGA
150 g vegán majonéz
1 evőkanál mustár
1 evőkanál frissen facsart citromlé
só
őrölt fekete bors
Elkészítés
Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, a kétféle káposztát finomra vágjuk vagy legyaluljuk, a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a Creme VEGA-t, a vegán majonézt, a mustárt és a citromlevet. Sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk az előkészített zöldségeket. Tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:
1 kis fej finomra aprított lila hagymát is hozzákeverhetünk a salátához.
Kedvencnek jelölöm
Vegán amerikai káposztasaláta
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
250 g fejes káposzta (előkészítve mérjük le)
100 g vöröskáposzta (előkészítve mérjük le)
50 g sárgarépa (előkészítve mérjük le)
1 pohár (150 g) Dr. Oetker Creme VEGA
150 g vegán majonéz
1 evőkanál mustár
1 evőkanál frissen facsart citromlé
só
őrölt fekete bors
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, a kétféle káposztát finomra vágjuk vagy legyaluljuk, a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a Creme VEGA-t, a vegán majonézt, a mustárt és a citromlevet. Sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk az előkészített zöldségeket. Tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:
1 kis fej finomra aprított lila hagymát is hozzákeverhetünk a salátához.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?