Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán amerikai káposztasaláta

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

250 g fejes káposzta (előkészítve mérjük le)
100 g vöröskáposzta (előkészítve mérjük le)
50 g sárgarépa (előkészítve mérjük le)
1 pohár (150 g) Dr. Oetker Creme VEGA
150 g vegán majonéz
1 evőkanál mustár
1 evőkanál frissen facsart citromlé
őrölt fekete bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, a kétféle káposztát finomra vágjuk vagy legyaluljuk, a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

Elkészítés:

Egy tálban összekeverjük a Creme VEGA-t, a vegán majonézt, a mustárt és a citromlevet. Sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk az előkészített zöldségeket. Tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

1 kis fej finomra aprított lila hagymát is hozzákeverhetünk a salátához.
Vegán amerikai káposztasaláta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 40-60 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!