Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán amerikai káposztasaláta

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

250 g fejes káposzta (előkészítve mérjük le)
100 g vöröskáposzta (előkészítve mérjük le)
50 g sárgarépa (előkészítve mérjük le)
1 pohár (150 g) Dr. Oetker Creme VEGA
150 g vegán majonéz
1 evőkanál mustár
1 evőkanál frissen facsart citromlé
őrölt fekete bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, a kétféle káposztát finomra vágjuk vagy legyaluljuk, a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

Elkészítés:

Egy tálban összekeverjük a Creme VEGA-t, a vegán majonézt, a mustárt és a citromlevet. Sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk az előkészített zöldségeket. Tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

1 kis fej finomra aprított lila hagymát is hozzákeverhetünk a salátához.
Vegán amerikai káposztasaláta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!