Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán amerikai káposztasaláta

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

250 g fejes káposzta (előkészítve mérjük le)
100 g vöröskáposzta (előkészítve mérjük le)
50 g sárgarépa (előkészítve mérjük le)
1 pohár (150 g) Dr. Oetker Creme VEGA
150 g vegán majonéz
1 evőkanál mustár
1 evőkanál frissen facsart citromlé
őrölt fekete bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, a kétféle káposztát finomra vágjuk vagy legyaluljuk, a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

Elkészítés:

Egy tálban összekeverjük a Creme VEGA-t, a vegán majonézt, a mustárt és a citromlevet. Sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk az előkészített zöldségeket. Tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

1 kis fej finomra aprított lila hagymát is hozzákeverhetünk a salátához.
Vegán amerikai káposztasaláta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!