
Vegán Crème Brûlée



Hozzávalók
Crème Brûlée-hez:
Karamellizáláshoz:
Elkészítés
Elkészítés:
A krémet elosztjuk kb. 4 hőálló formában vagy csészében, kicsit hagyjuk kihűlni, és 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Karamellizálás:
Tálalás előtt a krémet megszórjuk cukorral, és konyhai karamellizáló pisztollyal karamellizáljuk.
Tipp:


Vegán Crème Brûlée
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez
Crème Brûlée-hez:
Karamellizáláshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A krémet elosztjuk kb. 4 hőálló formában vagy csészében, kicsit hagyjuk kihűlni, és 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Karamellizálás:
Tálalás előtt a krémet megszórjuk cukorral, és konyhai karamellizáló pisztollyal karamellizáljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?