Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán édesköménysaláta körtével

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag elkészítéséhez

60 g felezett dióbél
500 g édeskömény
1 darab érett körte
némi só
2 evőkanál fehérborecet
némi só
némi frissen őrölt bors
némi cukor
némi cayenne bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A félbevágott dióbelet zsiradék nélkül egy serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük hűlni. Az édesköményt megtisztítjuk, a zöldjét levágjuk és félretesszük, majd az édeskömény húsát vékony szeletekre vágjuk. A körtét megmossuk, negyedeljük, végül ezt is vékonyra szeleteljük.

A Creme VEGA-t az ecettel összekeverjük és sóval, borssal, cukorral, valamint cayenne borssal ízesítjük.
Az édeskömény szeleteket egy tányérra rendezzük, némi sóval meghintjük, majd a körtét is ráhalmozzuk. Az öntetet, a dióbelet, az édeskömény zöldjét ízlés szerint a salátára helyezzük.

Tipp:

A salátát bogyós gyümölccsel díszíthetjük.
A Vegán édesköménysaláta körtével gazdagított főétel.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
3 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
43 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2023-09-15
0 Kedvelés

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc

Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-09-05
0 Kedvelés

Gyors sütemények rohanó hétköznapokra

Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-07-20
0 Kedvelés

Crème brûlée, a francia desszertcsoda

A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!